CHOKU Dames 3e tijdens Battle of the Teams

Gisteren waren de Battle of the Teams. The Battle is altijd een feest om naar toe te mogen omdat het allereerst gewoon een super leuk toernooi is, maar dit is ook het enigste toernooi in Nederland waar op internationaal niveau teams tegenover elkaar staan.

CHOKU was met 3 teams richting Rotterdam vertrokken om voor de prijzen te knokken!

Bij het Mix team U21 lukte het Jaydin, Jan Bruist en Kenneth Gabriëls niet om in de prijzen te vallen … Helaas raakte Jaydin hier dusdanig geblesseerd dat ze later op de dag niet meer mee kon doen met de Dames 18+.

Bij de U14 dames waren het Chiara, Lamis, Simla en Jordana die voor het podium gingen. Zij verloren van het KBN U14 team maar mochten wel herkansen. Helaas lukte het net niet maar lieten ze allen zien wel op de goede weg te zijn wat betreft hun groei en ontwikkeling. Deze dames komen er aan 🙂

Bij de 18+ dames waren het Hanina, Kyra en Kimberly Oosterveen (en Jaydin geblesseerd) die de eer van CHOKU moesten redden … En dat deden ze 🙂

De eerste partij was tegen Unity’99 en met een 6-6 gelijke stand maar 2-1 in partijen mochten we door naar de halve finale. Daar was het helaas CIKA die ons in de weg stonden en moesten we een verlies incasseren. In de herkansing stonden we tegenover Van Galen Sports. In een mooi gevecht waar beide clubs het maximale er uit moesten halen konden we aan het eind een klein feestje vieren … 3e!

Dit jaar hadden we veel van onze sporters ook meedraaien in andere teams … Maar volgend jaar zullen we er vooral weer staan als CHOKU met een groot aantal teams waar we vandaag al weer mee beginnen om voor te bereiden!